BBQ met Familie en Vrienden

Wat heb ik deze zomer (2017) genoten van de FAMILIE BBQ Reünie en de BUURT BBQ een week later. Nu ik al 12 BBQ party's organiseerde de afgelopen jaren met 65 tot 85 personen is de voorbereiding een peulenschil en geniet ik van alle contacten. 

Van tijd tot tijd even lekker samen zijn met je Familie, Buren, Vrienden of Collega's is leuk en erg gezellig, maar het moet ook BETAALBAAR zijn.


En deze BBQ Feestjes hoeven niet meer te kosten dan Euro 10-14 per persoon alles inclusief, voor ca. 6 uur gezelligheid, eten, drinken en plezier incl. een springkussen voor de kinderen.

  • Euro 10 pp: Buren brengen vooraf wat extra stoelen, tafels en vaak heeft iemand nog wel een partytent beschikbaar. Verder neemt iedereen zelf glas, bestek en bord mee.
  • Euro 14 pp: Komen familieleden, vrienden of collega's van verder weg dan moet er mogelijk een tent, meubilair en eventueel een activiteit bij georganiseerd worden. 

Het is erg belangrijk om een netwerk te hebben van aardige mensen om je heen en een BBQ feest is bij uitstek geschikt om, in de voorbereiding en op de dag zelf, aandacht aan elkaar te geven. Daarom en om het organiseren iets makkelijker te maken, wil ik mijn ervaring met handige tips, planning, COMMUNICATIE, bestellijst, berekening van hoeveelheden en kosten graag met iedereen delen EN bied ik dit helemaal GRATIS aan. Vul hieronder je Email adres met naam en woonplaats in, waarna je diezelfde dag nog het Excel BBQ DRAAIBOEK tegemoet kunt zien.


Ook voor jou staat er nu niets meer in de weg om een grote Familie reünie of Buurt feest met BBQ te organiseren. En ik weet zeker dat dit ontzettend gewaardeerd zal worden. Pak het wel goed aan, NEEM DE TIJD en start de voorbereiding al in de winter! 

Ik ben wel heel erg nieuwsgierig hoe het jou is bevallen en hoor graag aanvullende tips. Laat je nog een keer van je horen?


Geniet ervan!


Cobiprev next